2010. december 11., szombat

Paragon Go Virtual: belépő a virtuális világba

Az írás egy virtualizációs szoftverről szól.
Maga az eszköz különbözik a többitől, mert arra hivatott, hogy fizikai vason futó rendszert tegyen át virtuális gépre. Támogatja a Microsoft Virtual PC 2007/Windows Virtual PC, az Oracle VirtualBox 3 és a VMware Workstation/Player/Fusion virtuális gépeit is.



Egy kis ízelítő a cikkből, alatta a teljes bejegyzésre mutató hivatkozással:

"A virtuális gépek, azokon belül is a PC-emulátor szoftverek telepítésekor szinte azonnal felmerül a próbálkozókban a kérdés: miként költöztethetnénk át már meglévő, jól bejáratott rendszerünket a virtuális gép alá?

A probléma nem megoldhatatlan, mi több, számos ingyenes és üzleti megoldás is született már rá. A többségük kezelése azonban messze meghaladja a „mezei” Windows-felhasználók tudását, ráadásul többnyire egy adott gyártó virtuális gépének formátumához kötődnek. A cikkünkben tárgyalt Paragon Go Virtual szoftverben ezzel szemben egy varázsló vezet végig mindössze néhány lépésesben Windowsunk virtualizálásán, támogatja a Microsoft Virtual PC 2007/Windows Virtual PC, az Oracle VirtualBox 3 és a VMware Workstation/Player/Fusion virtuális gépeit is. Mellesleg teljesen ingyenes, igaz, használata webes regisztrációt igényel."

Teljes cikk: PCWorld
Paragon Go Virtual letöltése innen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése